Ole

Ole Dalsgaard

Ole Dalsgaard har en kommerciel baggrund fra en mangeårig karriere i den etablerede konsulentbranche samt fra direktørstillinger i it-branchen.

Med en baggrund fra bl.a. McKinsey & Co., Ernst & Young Management Consulting og SAS Institute har Ole Dalsgaard en unik kombination af forretnings-, styrings- og it-viden. Han har gennemført mere end et halvt hundrede projekter omkring økonomistyring, performance management og ledelsesinformation i både private og offentlige organisationer, ligesom han har været ansvarlig for udvikling af en række nye styringsmodeller i flere brancher. Ole Dalsgaard var ansvarlig for tænketankene "Public Governance", etableret i samarbejde med CBS, og "Fremtidens offentlige økonomistyring", etableret i samarbejde med Økonomistyrelsen. Ole Dalsgaard er medforfatter til Børsens håndbog for Økonomistyring og ansvarlig for DJØF Efteruddannelses kursus om resultatstyring og ledelsesinformation.

Ole Dalsgaard er uddannet cand.merc. fra CBS. Han har efterfølgende gennemgået internationale uddannelsesprogrammer fra IMD og MIT og er certificeret Executive Coach fra Coaching Institute.