Rikke

Rikke Dalsgaard

Rikke Dalsgaard har kommerciel og forretningsmæssig forankring med en baggrund som internationalt arbejdende erhvervsadvokat samt direktør-stillinger i store globalt orienterede virksomheder med ansvar for forretningsudvikling, eksport og salg.

Rikke Dalsgaard har en mangeårig erfaring med udvikling og eksekvering af danske virksomheders vækst- og investeringsstrategier i USA, Asien, Rusland og Europa, og har hentet sin erfaring gennem ansættelse bl.a. i advokat-
firmaet Gorrissen Federspiel, Coloplast koncernen og TDC koncernen. Hun har en omfattende erfaring inden for opbygning af nye forretningsområder og effektivisering og markedstilpasning af eksisterende funktioner i store virksomheder. Hun har opbygget strategiske alliancer, gennemført optime-
ringsprogrammer på tværs af organisationer, og udtænkt vækststrategier med markante resultatforbedringer i flere brancher.

Rikke Dalsgaard er uddannet BA i Nordisk Filologi og cand.jur. fra Københavns Universitet, og er efterfølgende uddannet som advokat. Hun har gennemgået internationale uddannelsesprogrammer inden for ledelse, strategi og markedsudvikling på INSEAD og IMD, herunder Program for Executive Development (PED), og er certificeret Executive Coach fra Coaching Institute.